Nunta implică un inel de logodnă și verighete aur

verighete aur

Nunta este un pas foarte important, motiv pentru care se crede că aceasta concretizează iubirea. Iubirea pe care tu o poți pertenerei tale, iubirea pe care tu o porți partenerului tău. În esență, așa și este, însă din punct de vedere material, nunta implică un inel de logodnă și verighete aur. Am dreptate când spun asta? Ei bine, evident că iubirea se poate concretiza și doar printr-un inel de logodnă și două verighete, fără a fi neapărată nevoie să se organizeze un eveniment atât de mare. Mulți preferă să facă asta și nu doar în alte țări străine, ci și în România. În primul rând este mult mai lejer să oferi un inel de logodnă și să faci o stare civilă cu cele două verighete aur sau verighete diamant. Ori pentru care dintre aceste metode a-ți opta, însă, procesul în sine pare parcă la fel de solicitant și complicat.

Astfel, dacă partea cu inelul de logodnă s-a rezolvat și totul este stabilit, urmează achiziția de verighete. Și aici apar și cele mai mari nedumeriri. Să fie acele verighete pe care trebuie să le purtați verighete aur, să fie verighete diamant sau să fie orice doar verighete ieftine nu? Și aici iar apar contraziceri între personalități. Mă refer la verighetele ieftine. Să le luăm pe rând, totuși. În primă instanță este foarte important ca să aveți un buget bine stabilit pe care să-l alocați în direcția achiziției de verighete, respectiv inel de logodnă. După ce acesta a fost stabilit este bine să vă ghidați după acele verighete care se încadrează în bugetul vostru. Nu vă comparați, însă, niciodată nu vecinul sau cu prietenii. Acest pas este unul foarte important, iar ceea ce este relevant pentru voi s-ar putea să nu fie relevant pentru apropiați și invers. Totul depinde de voi. La bază trebuie să fie preferințele voastre și ceea ce știți că vă place.

verighete diamant

Mai mult decât atât, este total greșit să considerați niște verighete ca fiind verighete ieftine. Fiind din aur, verighetele practic nu au cum să fie ieftine. Ieftin înseamnă material de slabă calitate, iar aurul nu se poate încadra în categoria metalelor de slabă calitate. Când vine vorba despre verighete sau verighete de aur, acesta este cel mai cotat. Chiar și în cazul în care vorbim despre verighete diamant, care, în esență, au ca detaliu diamantul, dar ele tot din aur sunt confecționate.

În esență, luați în considerare doar ceea ce vă dictează conștiința. Nu trebuie să vă simțiți mai apoi prost că v-ați cheltuit toți banii pe verighete, fără să vă faceți un buget estimativ. Nu vă uitați după alții, ci concretizați totul așa cum vi se pare vouă de cuviință mai potrivit. Nunta implică un inel de logodnă și o pereche de verighete de aur, însă cea mai importantă în tot acest proces este iubirea voastră. Tocmai pentru că se bazează pe iubire, mulți viitori miri preferă să se uite după verighete online, să le comande, fără a pregăti un eveniment cu foarte mulți invitați. În astfel de cazuri, nunta se rezumă doar la starea civilă și la câțiva invitați și membrii de familie importanți. Voi cum alegeți să oficializați iubirea voastră?